"AAAA" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

AAAA

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

AAAA (meervoud AAAAs) een specifieke grootte en configuratie van elektrische batterij. (Jargon) Een voetballer die te goed is voor de Minor League Baseball, maar niet goed genoeg voor de Major League Baseball. Aa type DNS-record gebruikt om het IPv6-internet-adres van een DNS-naam aan te geven.


Initialism:

AAAA Amateur Athletic Association of America Amerikaanse Vereniging voor de Bevordering van agnosticisme Amerikaanse Vereniging voor de Bevordering van het atheïsme Amerikaanse Vereniging voor positieve discriminatie American Association of Advertising Agencies Antique Aeroplane Association of Australia antieke beoordeling Association of America Army Aviation Association of America Associated acteurs en kunstenaars van Amerika (Singapore) Vereniging van Erkende Reclamebureaus Australische Advertising Advisory Authority Australische Association of Advertising Agencies Australische Automotive Aftermarket Vereniging "Authentication, Authorization, Accounting en Auditing", de vier belangrijkste diensten die door een Internet Authentication Service.


Referentie:

AAAA

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding AAAA. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke AAAA vindt u hieronder:

1.AAAA
2.aaaaagh
3.AAAAI
4.aaagh
5.AAAS
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 233 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding AAAA door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 95 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden