"A tot Z" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

A tot Z

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

aardvarken om zymurgy alfa en omega van A tot Z


Naamwoord:

A tot Z (meervoud A tot Zs) (UK) Elk van een set wegenkaarten van de meeste Britse steden; behoren de Geograaf van A-Z Straat Atlas houd ik altijd een kleine set van A tot Zs in de auto. (Ontelbaar) Alle feiten in verband met een onderwerp 1994, Theresa Funiciello, Tyranny of Kindness, ISBN 0871135787, pagina 61: Ze kwamen beladen met de overheid rapporten, boeken en diverse artikelen over de A tot Z van het welzijn van (vaak in titels) Een encyclopedische of uitgebreide gids. De A tot Z van de Typografie


Bijwoord:

Bijwoord A tot Z (niet vergelijkbaar) Alfabetische volgorde; lexicale bestelling De aanbiedingen lopen A tot Z. Van het begin tot het einde. Over het geheel; helemaal.


Referentie:

A to Z

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding A tot Z. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke A tot Z vindt u hieronder:

1.A tot Z
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 267 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding A tot Z door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 86 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden