"Aga saga" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Aga saga

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Rijmende zin, genoemd naar de AGA fornuis, een soort opgeslagen warmte-oven populair in de Britse landhuizen in de vroege 20e eeuw.


Naamwoord:

Aga saga (meervoud Aga sagen) (UK, soms denigrerend) een genre van de populaire roman die in een suburbane of landelijke omgeving en met binnenlandse en emotionele thema's van de middenklasse karakters. 2007, Zeggen dat, als Judy doet met pensioen en schrijf een onstuimige Aga-saga over, laten we zeggen, een vrouw van middelbare leeftijd met een liefdevolle, ambitieuze, maar volkomen frustrerend man, zou ik zeker kopen in de twee drie-voor-. - Grace Dent, The Guardian, 22 juni 2007, G2, p. 3


Referentie:

Aga saga

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Aga saga. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 178 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Aga saga door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 4948 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden