"Asturische" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Asturische

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

Astur-Leonese


Naamwoord:

Asturische (meervoud Asturians) Een inwoner van Asturië in het noorden van Spanje. 2000, Richard Sterling & Allison Jones, Spanje (Lonely Planet; World Food), pagina 145 Tot op de dag van de Asturians tegen elkaar zeggen "Heb een zorg Asturias is Spanje de rest is Araby..."


Eigennaam:

Asturische Een Romaanse taal in Asturias, Spanje gesproken. 2002, M. Teresa Turell, Meertaligheid in Spanje, pagina 167 De winnende inzending was een gedicht geschreven in Asturië, een van de eerste zodanig in Asturische literatuur. 2007, Paolo Coluzzi, Minority taal planning en micronationalisme in Italië, pagina 272 in Asturië / Asturies 18,3% van de respondenten zei dat ze spraken Asturische altijd of de meeste van de tijd met vrienden


Adjectief:

Adjectief Asturische (comparative Asturische superlative Asturische) van of behorend tot de regio Asturië in Spanje. 1878, Charlotte Mary Yonge, Het verhaal van de christenen en Moren Spanje, pagina 86 Dit gaf de tijd om veel gezinnen om te ontsnappen; en Bermudo zelfs meeslepen de lichamen van zijn voorgangers aan de oude toevlucht in de Asturische heuvels. Van of met betrekking tot de Asturische taal. 2002, M. Teresa Turell, Meertaligheid in Spanje, pagina 167 De winnende inzending was een gedicht geschreven in Asturië, een van de eerste zodanig in Asturische literatuur.


Anagrammen:

Oostenrijkse saturnia


Referentie:

Asturian

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Asturische. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Asturische vindt u hieronder:

1.AST
2.astaat
3.astable
4.Astacus
5.astaghfirullah
6.Astalak
7.Astana
8.astand
9.astarboard
10.astart
11.astarte
12.Astarte
13.astatane
14.astate
15.astatically
16.astaticism
17.astatische
18.astatize
19.astatki
20.astaxanthine
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 45 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Asturische door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 17216 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden