"Bozal" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Bozal

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit het Spaans bozal.


Synoniemen:

zout water slave


Naamwoord:

Bozal (meervoud Bozals) Een slaaf onlangs om een ​​kolonie van Afrika gebracht. 1853: RR Madden, Het eiland van Cuba: haar middelen, Progress, en vooruitzichten, p. 234 werd veroorzaakt door het verlies van zoveel waardevolle Bozals, of nieuwe geïmporteerde Afrikanen


Adjectief:

Adjectief Bozal (niet vergelijkbaar) van een slaaf, die onlangs naar een kolonie van Afrika gebracht. 1840: David Turnbull, Travles in het Westen: Cuba; . met Mededelingen van Porto Rico, en de slavenhandel, pp 62-63 ik was er zeker van dat de arbeid van acht geëmancipeerde Afrikanen die gelijk is aan die van de twaalf in de leer arbeiders geboren in de kolonie werd beschouwd; en op hetzelfde principe, een Bozal Afrikaanse, vers van een van de marktplaatsen van de Havana, is dit een gemiddelde prijs van vierentwintig ounces goud bij verkoop in het klein 1843: JF Johnson, Proceedings van het Algemeen Anti-Slavery Conventie, p. 122 Ze werden belasterd voor berging van de officieren die ze nam, en belasterd als eigendom door de onverlaten genoemd Spaanse heren die hen in Cuba had gekocht, wetende dat ze Bozal negers vers van Afrika.


Referentie:

Bozal

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Bozal. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Bozal vindt u hieronder:

1.boza
2.Bozal
3.bozbash
4.Boze
5.boze bui
6.boze oog
7.Boze vrouw
8.Bozo
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 50 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Bozal door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 31444 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden