"Hamilton" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Hamilton

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

Hamilton (meervoud Hamiltons) (jargon) Een Verenigde Staten van tien dollar bill. 2000 maart 9, "time4funwithu" (gebruikersnaam), "(ASP), New Orleans - Zoey, in alt.sex.prostitution, Usenet: Ik denk dat de meisjes al het werk voor $ 200 p / uur, te geven of een paar Hamiltons 2006 september. , Josh Norem, een recensie in Maximum PC, pagina 78: We weten allemaal dat de voorraad koeler die bij uw CPU zal de klus te klaren, maar het zal niet uitzonderlijk cool zijn, noch zijn voorraad koelers bijzonder rustig en aantrekkelijk Aftermarket. koelers, aan de andere kant, zijn al het bovenstaande, en meestal kost slechts een paar Hamiltons 2007, Brian Johnson, Duncan Mackenzie, Harvey Chute, Zune voor Dummies, pagina 110:. Al deze producten kosten rond de $ 30 per stuk, maar hoewel je kunnen andere methoden gebruiken om hetzelfde resultaat te bereiken zonder kosten op alle, we denken dat de eenvoud van het gebruik van een enkel programma is de moeite waard een paar Hamiltons.


Eigennaam:

Hamilton (meervoud Hamiltons) Een Schotse achternaam. Een mannelijke voornaam, overgedragen van de achternaam. Steden in Alabama, Californië, Georgia, Indiana, Illinois, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Texas, Virginia, Washington, Wisconsin, Australië, Bermuda, Ontario , Nieuw-Zeeland en Schotland.


Referentie:

Hamilton

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Hamilton. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Hamilton vindt u hieronder:

1.ham
2.HAM
3.ham het omhoog
4.ham radio
5.ham schacht
6.ham spronggewricht
7.ham up
8.hamachi
9.hamadryad
10.hamadryas
11.Hamal
12.hamamelis
13.hamamelose
14.Hamansoren
15.hamantasch
16.hamartia
17.hamartoma
18.Hamas
19.hamate bot
20.hamated
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 26 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Hamilton door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 104682 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden