"Hollywood" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Hollywood

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Dit bericht ontbreekt etymologische informatie. Als u bekend bent met de oorsprong van deze term zijn, kunt u deze toevoegen aan de pagina, zoals hier beschreven.


Eigennaam:

Hollywood Een gebied van Los Angeles, bekend als het centrum van de Amerikaanse filmindustrie. (Bij uitbreiding) De Amerikaanse filmindustrie, ongeacht de locatie. 2013 29 juni "Travels en beproevingen", The Economist, volume 407, nummer 8842, pagina 55: Zelfs zonder zweven drones, een loerende moordenaar, een dreunende score en een ontknoping, de real-life verhaal van Edward Snowden, een schurkenstaat spion op de vlucht, kon zijn rechtstreeks uit de bioscoop. Maar, zoals met Hollywood, de subplots en exotische locaties kunnen afleiden van de echte boodschap: Amerika's ongemak en vrolijkheid zijn vijanden '.


Referentie:

Hollywood

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Hollywood. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Hollywood vindt u hieronder:

1.hol
2.hol
3.hol uit
4.hola
5.holandric
6.holarctische
7.holaspid
8.holaspidean
9.Holaspis
10.holbewoner
11.HOLC
12.holcad
13.hold
14.hold a grudge
15.hold brand
16.hold gegijzeld
17.hold off
18.hold out
19.hold sway
20.hold tight
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 113 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Hollywood door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 110213 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden