"Home Depot" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Home Depot

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Het zelfstandig naamwoord volgt uit de eigennaam.


Naamwoord:

Home Depot (meervoud Depots) Een plaats waar een shopper alles met betrekking tot een bepaald vakgebied kunnen vinden. 1995, Jane Heller, Crystal Clear, pagina 85, Ze vertelde me dat haar naam was Zola, pakte mijn elleboog, en begeleidde me naar de winkel, dat bleek een ware Home Depot voor new agers zijn. 2003, Loren D. Estleman, Something Borrowed, Something Zwart, pagina 89, De kamer zelf was niet groter dan een gewone huiskamer, maar het bleek een Home Depot van de moderne wapens zijn. 2004, Susan Douglas, Meredith Michaels W., De mama Mythe: De idealisering van het moederschap en hoe het heeft ondermijnd Vrouwen, pagina 19, De media, die ons bestoken met tv-programma's, films, catalogi, advertenties, en tijdschriften, dienen als een soort van Home Depot van personas te trekken uit en zet op. 2004, Christopher Eldridge, Conceptuele Gemeentekrediet Home Design, pagina 113, als zodanig, dit gebouw is letterlijk als een Home Depot van diensten! 2006, Violet Blue, Guide de avontuurlijke Couple's naar Sex Toys, pagina 99, Dit is de Home Depot van seksspeeltjes verwijzingen: Het heeft alle basics, een enorm scala van modellen en stijlen, en tips over het bouwen van je eigen. 2006, Andrew Beaujon, Piercing Saved My Life: Binnen het fenomeen van Christian Rock, pagina 113, het is bijna als een Home Depot model voor een kerk. Je gaat in, krijgen wat je nodig hebt, en vertrekken. 2007, W. j. Caniano, de Machthebbers: Dirtiest Secrets Amerika's, pagina 97, eerste, je gewoon niet naar beneden gaan om het radioactieve materiaal centrum, als een Home Depot, en nog wat nucleair materiaal.


Eigennaam:

Een keten van home improvement magazijn winkels die de beschikbaarheid van grote hoeveelheden grondstoffen en hulpmiddelen te combineren. 1997, Rick Bragg, All Over Maar de Shoutin ', pagina 33, Mijn tante Gracie Juanita Tara konden bouwen als je haar een jaar en een sleutel tot het Home Depot gaf.


Referentie:

Home Depot

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Home Depot. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Home Depot vindt u hieronder:

1.hom
2.homacanth
3.homage
4.homageable
5.homager
6.homalographic
7.homaloid
8.homaloidal
9.homarine
10.Homarus
11.homatropine
12.homaxonial
13.Homberg
14.homburg
15.Homburg hoed
16.home
17.home care
18.home cinema
19.Home Depot
20.home equity
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 281 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Home Depot door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 110404 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden