"Homo sapien" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Homo sapien

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Back-formatie van Homo sapiens genomen om een ​​meervoud zijn.


Naamwoord:

Homo sapien (meervoud Homo sapiens) (niet-standaard) Een lid van de soort Homo sapiens. 1953 TR Schaffler, een formule voor het socialisatieproces, in Journal of Educational Sociology, Vol. 27, No. 2 Een kind bezit geen menselijke natuur bij de geboorte. Op dit moment is hij slechts een rauwe homo sapien met de menselijke natuur potentials, ... 1982, Emmett Davis, The Ethics of Informatie die Homo Sapiens Vs. Homo Biblios, in Ethics and Reference Services Bij het ontwerpen van de instellingen genoemd bibliotheken, hebben we zowel de bijdrage onderbelicht elke homo sapien, inderdaad elk element van de schepping, is het aanbieden van het universum en de steun die verslagen van elkaars kennis homo sapien kunnen bieden tijdens gedeelten van hun leven aan deze bijdragen te maximaliseren. 2000, Lauretta Lueck, De vele Wateren Zoals we weten, waren er vele soorten mensachtigen, en in verschillende stadia van ontwikkeling, maar geen waren modern, of volledig Homo sapien. 2003, Danny Pate, Creatie De anatomisch moderne Homo sapien was slechts een beest die leek precies op de mens. Dat komt omdat God gebruikte dit anatomisch moderne Homo sapien als prototype in het creëren van Adam en Eva.


Referentie:

Homo sapien

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Homo sapien. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Homo sapien vindt u hieronder:

1.hom
2.homacanth
3.homage
4.homageable
5.homager
6.homalographic
7.homaloid
8.homaloidal
9.homarine
10.Homarus
11.homatropine
12.homaxonial
13.Homberg
14.homburg
15.Homburg hoed
16.home
17.home care
18.home cinema
19.Home Depot
20.home equity
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 4283 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Homo sapien door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 110598 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden