"Igopogo" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Igopogo

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Eigennaam:

Igopogo (meervoud Igopogos) (Canada, cryptozoology) Een groot aquatisch schepsel, vergelijkbaar met het monster van Loch Ness, die zogenaamd woont in Lake Simcoe, Ontario, Canada. 1963, "Igopogo, Simcoe Monster, Gemeld Sighted Nogmaals," The Globe and Mail, Ma 1 juli 1963, p. 1. Het verhaal van Lake Simcoe's monster begon 11 jaar geleden, toen Wellington Charles, een visgids op het meer voor vele jaren, eerst waargenomen een mysterieus zeedier. Hij beschreef het als het hebben van een nek als een kachelpijp met een gezicht als een boxer. Op het moment, noemde hij het ding Igopogo.


Referentie:

Igopogo

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Igopogo. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Igopogo vindt u hieronder:

1.Igopogo
2.Igor
3.Igoumenitsa
4.igovomab
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 31 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Igopogo door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 115582 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden