"Juni" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Juni

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit het Midden-Engels juni, juni, opnieuw gelatiniseerd uit het Midden-Engels juyng, van de oude Franse juing, uit het Latijn Iunius, de maand van de godin Iuno ('Juno'), misschien van Proto-Indo-Europees * yuwn̥kós, van * yew- ("vitale kracht, jeugdige kracht").


Eigennaam:

Juni (meervoud Junes) De zesde maand van de Gregoriaanse kalender, na mei en voorgaande juli. Afkorting:. Juni of jun 1913, Joseph C. Lincoln, hoofdstuk 1, de heer Pratt's Patiënten: 'Twas begin juni, het nieuwe gras bloeide everywheres, The Posies in de tuin-pioenen en dergelijke in volle bloei, de zon was schijnt, en het water van de baai was blauw, met licht groene strepen waar de ondiepte toonde. Een vrouwelijke voornaam voor een meisje geboren in juni, die sinds het einde van de 19e eeuw. 2002 Kate Atkinson, niet het einde van de wereld, Doubleday, ISBN 0385604726, pagina 29: Haar ouders waren oud, heel oud. Dat is waarom ze haar zo'n ouderwetse naam had gegeven. Juni, omdat ze werd geboren in juni. Als ze was geboren in november zouden ze haar november hebben genoemd? Juni was een naam voor vrouwen in sitcoms en soaps, de naam van vrouwen die breien met synthetische wol en volg recepten die cornflakes gebruiken, niet de naam van een dertig-jarige met een ring in haar neus ('Oh, June' .)


Referentie:

June

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Juni. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Juni vindt u hieronder:

1.jun
2.juncaceous
3.juncate
4.juncite
5.junco
6.juncous
7.junctiediode
8.junction
9.junction box
10.junction detector
11.junction transistor
12.junctional
13.junctionless
14.junctura
15.juncture
16.junctureless
17.june
18.juneating
19.Juneau
20.juneberry
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 33 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Juni door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 127221 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden