"Lancaster" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Lancaster

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van de rivier de Lune + Castra ("kasteel")


Eigennaam:

Lancaster Een habitational achternaam. Het Huis van Lancaster, een dynastie van het Engels koningen en een van de strijdende partijen die betrokken zijn in de 15e eeuw Oorlogen van de Rozen. De naam komt van het feit dat haar leden werden afstammen van John of Gaunt, 1st Hertog van Lancaster; hun symbool was een rode roos. De Stad van Lancaster, een Britse lokale district regering met de status van stad in Lancashire in Noord-West Engeland. De belangrijkste nederzetting is Lancaster, waaraan het zijn status van stad verkregen. Een stad in Lancashire, in het noordwesten van Engeland, Verenigd Koninkrijk. Een van de verschillende nederzettingen die hun naam te nemen van de stad in Lancashire. Zie Lancaster (het ondubbelzinnig maken) op Wikipedia voor een lijst. (Vliegtuig) Een type viermotorige Britse bommenwerper gebouwd door Avro tijdens de Tweede Wereldoorlog 2.


Anagrammen:

voorouderlijke


Referentie:

Lancaster

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Lancaster. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Lancaster vindt u hieronder:

1.LAN
2.LAN-party
3.Lana
4.Lanai
5.LANAP
6.lanarkite
7.Lanarkshire
8.Lanary
9.Lanate
10.lanated
11.Lancashire
12.lancashire boiler
13.Lancashire ketel
14.Lancaster
15.lancasterian
16.Lancasterian
17.Lancastriaaans
18.lanceerplatform
19.lancefish
20.lancegay
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 91 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Lancaster door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 131932 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden