"Min Min lichten" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Min Min lichten

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Vernoemd naar Min Min hotel dat ooit in de omgeving stond.


Naamwoord:

Min Min lichten (meervoud alleen) (Australië) Onverklaarde lichten verluidt te zien zijn in de hemel dichtbij Boulia, westelijk Queensland, Australië, meer dan 100 jaar, mogelijk veroorzaakt door reflecties van licht in de verte in de droge lucht. 2003, New Scientist, Volume 180, Issues 2415-2428, pagina 71, Min-min-verlichting worden meestal gezien tijdens de winter, bijvoorbeeld wanneer koude lucht inversies in overvloed. Dit, en zijn kunstmatige min-min, leek de theorie te bevestigen. 2006, Marion Houldsworth, Van Golf naar God weet waar, voetnoot, pagina 127, neurowetenschapper, professor Jack Pettigrew, van de Universiteit van Queensland beweert de Min Min lichten zijn een omgekeerde luchtspiegeling van lichtbronnen honderden mijlen afstand, veroorzaakt door een temperatuur inversie wanneer de koude dichte lucht wordt gevangen in de buurt van de grond moet worden gebroken, zodat het reizen een gebogen pad over de hele wereld. 2010, Robyn Grady, Onderhandelen voor Baby, ongenummerde pagina, "Je hebt gehoord van de Min Min lichten?" Ze grijnsde. "Tuurlijk." Het vreemde verschijning van die lichten in de outback was legendarisch. "Min Min lichten waren onderdeel van Aboriginal folklore lang voordat de moderne waarnemingen maakte ze beroemd," zei Jack. De onverklaarbare Min Min Lights die zijn gehuld in mysterie voor ruim - 2010, Craig Lewis, Cathy Savage, The Complete 4WD Gids, ongenummerde pagina Reizigers kamperen op de vlakte kan een gloeiende licht dat schijnt te griezelig zweven over de uitgestrekte landschap getuige 100 jaar.


Referentie:

Min Min lights

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Min Min lichten. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 254 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Min Min lichten door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 149599 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden