"Min Nan" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Min Nan

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van Mandarijn Chinees 閩南 / 闽南 (Mǐn NAN), "Southern Min" (dwz ten zuiden van de rivier de Min in Fujian).


Eigennaam:

Min Nan Een groep van lokale talen / dialecten die hun oorsprong kunnen traceren naar het zuiden van de provincie Fujian, China. De meest prominente dialecten zijn Amoy (aangeduid als Taiwanese in Taiwan, en Hokkien in Zuidoost-Azië), Teochew en Qiongwen. Het behoort tot de Min dialect groep van de Sinitic tak van de Sino-Tibetaanse taalfamilie.


Referentie:

Min Nan

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Min Nan. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 151 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Min Nan door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 149600 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden