"Nathan" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Nathan

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit het Hebreeuws נָתָן (Natan, "gaf"), wat inhoudt "gaf".


Eigennaam:

Nathan Een oudtestamentische profeet. 1611, King James Version van de Bijbel (KJV), 2 Samuël 12: 5-7 En Davids toorn zeer tegen de man: en hij zeide tot Nathan: als de HEERE leeft, de man die dit gedaan heeft, zal zekerlijk sterven: En dat ooilam zal hij viervoudig wedergeven, omdat hij deze zaak gedaan, en omdat hij niet verschoond heeft. En Nathan zeide tot David: Gij zijt die man. Een mannelijke voornaam van bijbelse oorsprong. 1972 Nate Perlmutter, Een Bias van Reflections: Bekentenissen van een beginnende oude Jood, Arlington House, ISBN 0870001647, pagina 27: Ik gebruikte om mijn broer zijn naam benijden, en herinneren ooit beschuldigen mijn moeder van hem te hebben begunstigd, anders waarom heeft ze noemen me Nathan en hem Philip, vertellen me dat, ma, vertellen me dat. Hij had koning Filips en als dagdromen die vereniging was geen genoegen genoeg, was er de toenmalige filmster, Phillips Holmes. Alles wat ik had was Nathan Hale. Toegegeven, Nathan Hale zou fijn geweest - het couplet, behalve onder onze schoolplein deuntjes was: Nathan Hale, / Nathan Hale, / Hij schijt in een emmer, / Shit in een emmer. Omdat het een Nathan werd soms proberen. 2007 Rose Lamatt, Lifeline Online, ISBN 143270589X, pagina 128: Hij was zo trots dat hij een zoon had. Hij sprak mij tot het benoemen van hem Nathan zeggen dat hij altijd had liefgehad die naam. Ik was verbaasd om te zien wanneer ik heb het opgezocht in een boek naam betekende geschenk van God. En ja, dat was een zeer toepasselijke naam.


Referentie:

Nathan

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Nathan. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Nathan vindt u hieronder:

1.nat
2.nat achter de oren
3.nat het bed
4.nat van de klaver
5.nat werk
6.nat worden
7.nat-geschoeid
8.Nata
9.nata de coco
10.natachig
11.natal
12.natal gespleten
13.natal kook
14.natal plum
15.Natali
16.Natalia
17.Natalie
18.natalism
19.natalist
20.natalitial
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 36 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Nathan door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 157964 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden