"Nathaniel" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Nathaniel

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

De gebruikelijke Engels vorm van bijbelse Nathanael, uit het Hebreeuws נתנאל (Nataniel), geschenk van God, uit נתן (Natan of Nat), op te geven.


Eigennaam:

Nathaniel Een mannelijke voornaam. 1594 William Shakespeare: Het temmen van de feeks: Act IV, Scene I: Nathaniel's jas, meneer, was niet volledig gedaan, en pompen Gabriel's waren allemaal unpink'd i 'de hiel. 1837 Charles Dickens, The Pickwick Papers, hoofdstuk 34: 'Wat is uw voornaam, meneer?' boos informeerde de kleine rechter. 'Nathaniel, meneer.' 'Daniel-een andere naam?' 'Nathaniel, sir-mijn Heer, bedoel ik.' 'Nathaniel Daniel, of Daniel Nathaniel?' 'Nee, mijn Heer, alleen Nathaniel -niet Daniel helemaal niet.' 'Wat heb je me vertellen het was Daniel voor, dan, meneer?' vroeg de rechter. 2010 Sophie Hannah, A Room Swept Witte, Hodder & Stoughton, ISBN 978-0-340-98062-0, pagina 102: Marcella en Nathaniel. Nu weet ik hun namen. Ik heb niet veel nagedacht over het krijgen van kinderen, maar als ik dat deed, zou ik niet geven ze namen als dat. Ze zijn het soort namen die je kiest als je denkt dat je iemand om rekening mee te houden zijn.


Referentie:

Nathaniel

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Nathaniel. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Nathaniel vindt u hieronder:

1.nat
2.nat achter de oren
3.nat het bed
4.nat van de klaver
5.nat werk
6.nat worden
7.nat-geschoeid
8.Nata
9.nata de coco
10.natachig
11.natal
12.natal gespleten
13.natal kook
14.natal plum
15.Natali
16.Natalia
17.Natalie
18.natalism
19.natalist
20.natalitial
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 48 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Nathaniel door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 157966 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden