"New York" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

New York

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

New + York (stad in het noorden van Engeland, uit het Latijn Eboracum).


Synoniemen:

(Staat): het Empire State, New York, New York (stad): Big Apple (informeel), Nieuw-Amsterdam (historische), New York, NY, NY, NY, NYC


Eigennaam:

New York de grootste stad in de staat New York, een metropool zich uitstrekt tot in het naburige New Jersey staat New York is een voormalige hoofdstad van de Verenigde Staten. Een staat van de Verenigde Staten van Amerika en de voormalige kolonie De hoofdstad van New York is Albany, niet in New York City.


Adjectief:

Adjectief New York (comparative New York, overtreffende trap de meeste New York) van een stijl, in het bijzonder van voedsel, van oorsprong uit New York. 2004, Jeffrey Taylor, A Gentlemen Dronken, ISBN 097270471X, pagina 52 Alcoholisme is een ziekte en een illnes. De waanzin heeft me revented van het vinden van mijn Hogere Macht, goede koffie, bedwelmende chocolade, en een New York delicatessen hier in Utopia.


Anagrammen:

wonkery


Referentie:

New York

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding New York. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 72 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding New York door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 160058 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden