"Qamata" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Qamata

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Eigennaam:

Qamata De belangrijkste godheid in traditionele religie Xhosa. 1994, Nelson Mandela, De lange weg naar de vrijheid, Abacus 2010, pp 14-5:. Mijn vader bleef afzijdig van het christendom en voorbehouden zijn eigen geloof voor de grote geest van de Xhosas, Qamata, de God van zijn vaderen plaats. 2007 Molefi Asante en Emeka Nwadiora, Spear Masters, p. 75: Het idee van goed en kwaad is gerelateerd aan de godheid, Qamata, onder de Xhosa.


Referentie:

Qamata

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Qamata. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Qamata vindt u hieronder:

1.QAM
2.Qamata
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 160 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Qamata door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 201409 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden