"Ruth" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Ruth

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van Ruth, de Moabitische, Hebreeuws רות, van onzekere oorsprong, misschien betekenend "metgezel". Ook geassocieerd met het Engels naamwoord ruth door puriteinen.


Eigennaam:

Een boek van het Oude Testament en de Hebreeuwse Tenach. Ruth, de Moabitische, rond wie de tekst centra. 1611, King James Version van de Bijbel (KJV), Ruth 1:16 Maar Ruth zeide: Val mij niet tegen u zou verlaten, of terug te keren van achter u weder, zal ik gaan; en waar gij zult vernachten, zal ik vernachten: uw volk is mijn volk en uw God is mijn God. Een vrouwelijke voornaam. 1982 Anne Tyler, Diner in het Homesick Restaurant, Fawcett Columbine, 1996, ISBN 0449911594, pagina 134 Hij zag de vrouw als donker en Bijbelse, vanwege haar naam: Ruth. Geschaduwd ogen en romige huid. Torrents van losse zwart haar.


Anagrammen:

gekwetst, thru, Thur, Thur


Referentie:

Ruth

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Ruth. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 74 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Ruth door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 214320 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden