"Sam Hill" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Sam Hill

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Geen geschikte persoon is bekend origineel voor te zijn. Waarschijnlijk bedoeld als vervanging voor de hel of, vollediger, voor "verdomde hel". Een mogelijkheid om de oorsprong van deze uitdrukking is van het Zweedse woord voor "gemeenschap" die "samhället". Sommige Zweedse immigrant naar de Verenigde Staten zou hebben gezegd: "Nu ver in de samhället heeft Johnny gegaan aan ?!", en het anglicized werd, herhaalde, en vereeuwigd.


Synoniemen:

thunderation op aarde de duivel het Dickens de fuck the heck de hel


Naamwoord:

Sam Hill (jargon) Intensifier. Wat de Sam Hill denk je dat je aan het doen bent? Wie de Sam Hill denkt hij wel dat hij is? Waar in Sam Hill is die hond heen? 1960, Harper Lee, To Kill a Mockingbird, ch. 3, Walter gegoten stroop op zijn groenten en vlees met een royale kant. Hij zou het waarschijnlijk hebben gegoten in zijn melk glas had ik niet gevraagd wat de sam heuvel hij mee bezig was.


Referentie:

Sam Hill

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Sam Hill. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Sam Hill vindt u hieronder:

1.sam
2.Sam
3.Sam Hill
4.Sam Spade
5.samadhi
6.Samael
7.Samaj
8.Samantha
9.Samar
10.samara
11.Samare
12.Samaria
13.Samarian
14.Samaritaan
15.Samaritanen
16.samarium
17.Samarkand
18.samaroid
19.Samarra
20.samarskite
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 177 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Sam Hill door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 215648 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden