"Teletubby" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Teletubby

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van tele- + Tubby.


Eigennaam:

Teletubby (meervoud Teletubbies) Eén van vier kleurgecodeerde dikbuikige wezens die zijn voorzien in de BBC-televisieserie Teletubbies 2007, Michael Günter, spelen van het onbewuste (pagina 98) Ze sprak als de Teletubbies, gedroeg zich als een Teletubby, en leek in dit leven harmonieuze peuter fantasie wereld. 2012, James Delingpole, How To Be Right Ze draaien ongerepte landschappen in Teletubby-stijl horror shows.


Referentie:

Teletubby

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Teletubby. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 45 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Teletubby door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 246231 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden