"X-Factor" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

X-Factor

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

X-factor (meervoud x-factoren) (idiomatische) Een onbekende of moeilijk te definiëren invloed heeft; een factor met onbekende of onvoorspelbare gevolgen. 1992, Lia Matera, eerdere veroordelingen, pagina 121 Wij gleed in ons kantoor, afgelopen twee vrouwen bespreken de "X-factor", een ogenschijnlijk niet-gedefinieerde kwaliteit van hun bedrijf voelde ze misten. 1999, Joel R. DeLuca, Politieke Savvy: systematische benaderingen voor de Leadership Behind the Scenes, pagina 75 De kaart kan misleidend zijn. Het kan lijken alle relevante informatie bevatten, maar in het echte leven, is er altijd een X-factor. 2007, Tasmina Perry, Daddy's Girls, pagina 12 en zette hem op een LA filmset en hij gloeide met dat ondefinieerbare X-factor die agenten over de hele wereld wilden ze konden fles. protrombinase, ook wel factor X.


Referentie:

X factor

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding X-Factor. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke X-Factor vindt u hieronder:

1.X-Factor
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 372 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding X-Factor door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 278364 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden