"X uit" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

X uit

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

X out (derde persoon enkelvoud tegenwoordige Xes out, onvoltooid deelwoord Xing uit, onvoltooid verleden deelwoord XED out) om uit te steken met de letter X, of met krabbelen, of met lijnen. 1997, Don Herron, Willeford, pagina 415: Op een nabij laatste exemplaar van de titel The Way We Die Nu heeft nu XED en vervangen door Today. Dan Vandaag wordt XED uit en nu is teruggekeerd naar zijn plaats.


Referentie:

X out

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding X uit. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke X uit vindt u hieronder:

1.X uit
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 179 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding X uit door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 278367 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden