"Y-chromosoom" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Y-chromosoom

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Genoemd door Nettie Stevens in 1905 met behulp van de volgende letter in de juiste volgorde na de naamgeving door Hermann Henking in 1890 van het X-chromosoom. De korte gelijkenis in de verschijning van de X- en Y-chromosomen de letters "X" en "Y" respectievelijk tijdens celdeling volledig toevallig.


Naamwoord:

Y-chromosoom (meervoud Y-chromosomen) (genetica) Een zoogdieren sex-chromosoom, die zich alleen in de mannelijke cellen. Cellen van de vrouwtjes hebben een paar X-chromosomen, terwijl cellen van mannetjes hebben een X en een Y


Referentie:

Y chromosome

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Y-chromosoom. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Y-chromosoom vindt u hieronder:

1.Y-chromosoom
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 167 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Y-chromosoom door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 278930 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden