"een kameel is een paard ontworpen door een commissie" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een kameel is een paard ontworpen door een commissie

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Spreekwoord:

een kameel is een paard ontworpen door een commissie Een uitdrukking kritische commissies-of naar analogie groep besluitvorming, door het benadrukken van de ineffectiviteit van het opnemen van te veel tegenstrijdige meningen in een enkel project. In deze stijlfiguur, de onderscheidende kenmerken van een kameel, zoals de bulten en slechte temperament, worden genomen om de misvormingen die voortvloeit uit zijn slecht ontwerp zijn. 1952, Proceedings gewone vergadering, Ohio Valley Transportation Advisory Board, Pacific Northwest Advisory Board, pag. 24: Een kameel is een paard ontworpen door een commissie, dus we hopen dat deze commissie zal-en ik denk dat het zal-functie naar behoren. 1964, Peter en de commissaris, Allan Sherman en de Boston Pops: En we weten allemaal het gezegde, dat is waar, evenals geestig, dat een kameel is een paard dat werd ontworpen door een commissie. 1975 De professionele Geograaf: Het blad van de Vereniging van Amerikaanse geografen, V.27 1975, pag. 132: Als een kameel is een paard ontworpen door een commissie, wat is een materiaal beleidsverklaring opgesteld door zeven studie teams? 1976, Popular Science, v.209 1976 juli-december: Wie tot de conclusie dat een kameel is een paard ontworpen door een commissie soortgelijke gedachten over taxi's zou kunnen hebben. 2002, The West Wing, episode Nacht Vijf, originele airdate 6 februari 2002: "Dit is een presidentiële adres, Andrea, niet een kameel (...) Een kameel Een paard gebouwd door de commissie!" (Toby Ziegler) 2004, Roger Ebert's Movie Jaarboek 2005, Roger Ebert, Andrews McMeel Publishing, ISBN 0740747428, pag. 388: Als u nog een oude spreekwoord citeren, "Een kameel is een paard ontworpen door een commissie." Leven of iets dergelijks is de film ontworpen door de kameel. 2011, 5 januari 2011 Mineola, NY Village Meeting. originele airdate 5 januari 2011: "Je weet wat ze zeggen over commissies, een kameel is een paard ontworpen door een commissie - Eervolle Burgemeester Lawrence Werther, burgemeester van de Incorporated Dorp van Mineola, New York.


Referentie:

a camel is a horse designed by a committee

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een kameel is een paard ontworpen door een commissie. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 530 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een kameel is een paard ontworpen door een commissie door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 9 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden