"een heer en een geleerde" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een heer en een geleerde

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

een heer en een geleerde (meervoud heren en geleerden) Alternatieve vorm van een geleerde en een gentleman. 2007 2 januari Alessandra Stanley, "Exposed: Beroemdheden, Tabloids en Sleaze!", New York Times: BBC America onlangs een documentaire genaamd "Paparazzi" dat ook disabused kijkers van alle resterende indruk dat roddels lompen worden gerund door heren en geleerden.


Anagrammen:

een geleerde en een gentleman


Referentie:

a gentleman and a scholar

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een heer en een geleerde. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 187 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een heer en een geleerde door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 29 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden