"a good deal" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

a good deal

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

een goede deal (ontelbaar) (idiomatische) Een grote hoeveelheid; veel. 1838, Edgar Allan Poe, Hoe te Schrijf een Blackwood artikel, U kunt een groot deel van die kleine feit te maken indien goed werkte.


Bijwoord:

Bijwoord een goede deal (niet vergelijkbaar) (idiomatische) zeer veel; grotendeels; veel; percelen. We hadden een goede deal meer geld achteraf. 1865, Lewis Carroll, De avonturen van Alice in Wonderland, Hoofdstuk 5: Raad van Caterpillar, Ze was een goede deal afschrikken door dit zeer plotselinge verandering, maar ze voelde dat er geen tijd te verliezen, als ze snel kromp: zodat ze set om in een keer te werken om een ​​aantal van de andere bit eten.


Referentie:

a good deal

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding a good deal. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke a good deal vindt u hieronder:

1.a good deal
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 308 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding a good deal door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 32 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden