"heel wat" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

heel wat

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

een groot deel (ontelbaar) (idiomatische) Een grote hoeveelheid; veel. 1865, Lewis Carroll, De avonturen van Alice in Wonderland, Hoofdstuk 11: Who stal de Taartjes ?, "Denk aan je uitspraak," zei de koning aan de jury. "Nog niet, nog niet!" Het Konijn haastig onderbroken. "Er is een goede deal voor die om te komen!" 1994 23 april Christensen, Damaris, "Van kraters en spleten", Science News, volume 145, nummer 17, pagina 266: Landh werk wijst alleen naar het feit dat er een grote deal van membraan structuren die niet goed begrepen 2010 13 januari PBS_NewsHour: Dus, er is een groot deel van de frustratie en woede, echt, dat mensen willen weten wat gebeurt.


Bijwoord:

Bijwoord veel (niet vergelijkbaar) (idiomatische) zeer veel; grotendeels; veel; percelen. We hadden veel meer geld achteraf. Ze hadden een veel minder dan we hadden. 1904, John Henry Haaren, Beroemde Mannen van de Middeleeuwen: Gutenberg, Terwijl Gutenberg opgroeide een nieuwe manier van het maken van boeken kwam in gebruik, die veel beter dan het kopiëren van de hand was.


Referentie:

a great deal

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding heel wat. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 194 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding heel wat door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 35 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden