"een reis van duizend mijl begint met een enkele stap" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een reis van duizend mijl begint met een enkele stap

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Vanaf het citaat 千里 之 行, 始於 足下 (zh), door de Chinese filosoof Laozi (c 604 bc - c 531 voor Christus) in de Tao Te Ching, hoofdstuk 64. Soms is dit citaat wordt ten onrechte toegeschreven aan Laozi's tijdgenoot van Confucius (c 551 bc - c 479 voor Christus), grondlegger van het confucianisme.


Spreekwoord:

een reis van duizend mijl begint met een enkele stap, zelfs de langste en moeilijkste ventures hebben een beginpunt


Referentie:

a journey of a thousand miles begins with a single step

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een reis van duizend mijl begint met een enkele stap. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 354 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een reis van duizend mijl begint met een enkele stap door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 39 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden