"een eigen leven" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een eigen leven

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

een eigen leven leiden (meervoud leven van hun eigen) (idiomatische) Een onafhankelijk bestaan ​​met een aantal kenmerken van het leven. 1996, George Steiner, Tolstoj of Dostojevski: An Essay in het Oude Kritiek, pagina 181 Sartre verwerpt het idee dat een ingebeelde karakter bezit, in enige rationele zin, "een eigen leven". 2002, John Seely Brown, Paul Duguid, het sociale leven van Informatie, pagina 18, informatie neemt niet alleen een snelheid van zijn eigen, maar een eigen leven leiden. 2003, Kristin Hunter Lattany, De Lakestown Rebellion, pagina 185 Een enorme kater met een eigen leven gehouden Fess vastgemaakt aan zijn bed de meeste van de zondag.


Referentie:

a life of its own

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een eigen leven. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 191 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een eigen leven door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 47 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden