"een beetje van brood en geen kaas" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een beetje van brood en geen kaas

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Tussenwerpsel:

een beetje van brood en geen kaas (UK, idiomatische, onomatopoeic) het lied van de geelgors. 1896, Edward Marston, door weide en beek: aangename herinneringen van aangename plekken Het is heerlijk om het lied van de geelgors horen - zijn enige lied: ". Een beetje brood en geen kaas" 1937 Mooie plaatsen waar ik herinner me (in The Rotarian, volume 50, nummer 2, februari 1937) "Een beetje van brood en geen kaas!" roepen de geelgorzen kribbig. Maar niemand neemt enige kennisgeving van hen.


Referentie:

a little bit of bread and no cheese

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een beetje van brood en geen kaas. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 188 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een beetje van brood en geen kaas door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 50 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden