"a lot" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

a lot

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

ladingen, ton


Naamwoord:

veel Een grote hoeveelheid. 2013 29 juni "Een klap in de darm", The Economist, volume 407, nummer 8842, pagina 72-3: Meestal, het microbioom is gunstig. Het helpt bij de spijsvertering en stelt mensen in staat om veel meer calorieën te halen uit hun voedsel dan anders mogelijk zou zijn. Onderzoek in de afgelopen jaren echter, is het betrokken bij ziekten van atherosclerose om astma te autisme. Ik heb veel dingen te zeggen. Veel dingen, veel. Veel hangt af van de vraag of je ouders het eens.


Bijwoord:

Bijwoord De Tea room (+) bespreekt deze vermelding op het moment. Kom langs en deel uw mening over deze en andere onderwerpen worden er besproken. veel (niet vergelijkbaar) (idiomatische) zeer veel; veel; grotendeels. Hartelijk dank voor het luisteren naar mij. Het is een stuk moeilijker dan het lijkt. (Idiomatische) vaak; vaak ik gaan zwemmen veel.


Anagrammen:

alt, ATOL, lota, tola


Referentie:

a lot

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding a lot. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke a lot vindt u hieronder:

1.a la carte
2.a la minute
3.a la mode
4.a little
5.a lot
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 293 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding a lot door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 51 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden