"Een foto zegt meer dan duizend woorden" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Een foto zegt meer dan duizend woorden

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Bedacht door David Gates in de openingszin van het lied Als (1971).


Spreekwoord:

Een foto zegt meer dan duizend woorden Alternatieve vorm van een beeld zegt meer dan duizend woorden. 1971, David Gates (van brood), Als, van Manna album: Als een foto zegt meer dan duizend woorden Waarom kan ik niet schilderen u; De woorden zullen nooit show The u Ik ben gekomen om te weten. 1989, Alan Kay, in k'O-tung Huang, Timothy D. Huang, Inleiding tot de Chinese, Japanse en Koreaanse Computing, World Scientific, ISBN 9971506645, blz geciteerd. 9: De meeste mensen, ongeacht hoe vertrouwd ze zijn met abstracte symbolen, reageren op spraak en afbeeldingen beter dan geschreven taal. Met andere woorden: Een beeld zegt meer dan duizend woorden. 2006, Paul Shakespeare, bouwen van een Dune Buggy: The Essential Manual, ISBN 1904788734, p. 52: Zie bijgaand schema: een foto zegt meer dan duizend woorden, en dat alles!


Referentie:

a picture paints a thousand words

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Een foto zegt meer dan duizend woorden. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 238 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Een foto zegt meer dan duizend woorden door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 66 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden