"een snelle daling en een plotselinge stop" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een snelle daling en een plotselinge stop

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Populair vanwege de interne rijm van de daling met stop.


Naamwoord:

een snelle daling en een plotselinge stop (meervoud snel daalt en plotse stops) (idiomatische) Een daling tot iemands dood, vooral door opknoping. 2005 8 januari "Bookman", alt.fan.heinlein (Google groep): Clarke Overleeft Tsunami's:> Maar, ja, de doodstraf is een beetje stijf voor pretentieus schrijven. > Nu woordspelingen ... het zou een kapitaal idee zijn, daar. Laten we niet _that_ rij te beginnen. Geef het een snelle daling en een plotselinge stop, in plaats van hen te laten hangen ... 2006, John Hirchak, Ghosts of Old Wilmington, pagina 27 (The History Press, ISBN 1596291508, 9781596291508): Als je het geluk hebt om al deze waanzin te overleven waren, je altijd riskeerde capture. Er jouw verhaal zou eindigen met een snelle daling en een plotselinge stop, voor piraterij strafbaar was door opknoping.


Referentie:

a quick drop and a sudden stop

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een snelle daling en een plotselinge stop. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 180 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een snelle daling en een plotselinge stop door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 72 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden