"per week van volgende week dinsdag" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

per week van volgende week dinsdag

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Uitdrukking:

per week van volgende week dinsdag (idiomatische) een niet nader tijdstip in de toekomst. 1947 Kiplinger Personal Finance, v.1, nee. 12, pagina 49: Je denkt dat in tien minuten vanaf nu moet je iets doen - of het kan morgen, of een week vanaf volgende week dinsdag zijn. Soms denk je een jaar vooruit, ... 1976, HA Rey, Zoek de sterrenbeelden, pagina 48: Zelfs de beste weerman kan niet zeggen of het gaat regenen of zonneschijn per week van volgende week dinsdag. Met de sterren is het anders. We kunnen altijd van tevoren zeggen ... (idiomatische, meestal voorafgegaan door tot) altijd. 1996, Robin Blankenship, Aarde knack: steentijd vaardigheden voor de 21e eeuw, pagina 22: Aan de andere kant, te breed een inkeping betekent dat je moet boren tot een week vanaf volgende week dinsdag om genoeg stof om de darn ding vullen krijgen.


Referentie:

a week from next Tuesday

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding per week van volgende week dinsdag. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke per week van volgende week dinsdag vindt u hieronder:

1.per
2.PER
3.per accidens
4.per Anum
5.per cent
6.per container
7.per contra
8.per curiam
9.per dag
10.per definitie
11.per dier
12.per hoofd
13.per impossibile
14.per jaar
15.per meer
16.per Nasum
17.per nocte
18.per ongeluk
19.per ongeluk expres
20.per se
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 247 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding per week van volgende week dinsdag door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 90 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden