"aah" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

aah

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van Oude Ierse ath (vergelijk Schotse Gaelic ATH).


Naamwoord:

aah (meervoud aahs) uitdrukking van verbazing en verrassing of enthousiasme. Uiting van vreugde en / of plezier. Het uitroepteken aah.


Werkwoord:

aah (derde persoon enkelvoud tegenwoordige aahs, onvoltooid deelwoord aahing, onvoltooid verleden deelwoord aahed) Om te zeggen of uitroepen aah. Om verbazing te uiten of te verrassen of enthousiasme, vooral door de tussenwerpsel aah. Iedereen die kwam door oohed en aahed over haar nieuwe uiterlijk. Om vreugde of plezier te uiten, vooral door de tussenwerpsel aah.


Tussenwerpsel:

aah Vermelding van verwondering of verbazing of enthousiasme. Aah! Dat is geweldig! Vermelding van vreugdevolle genot. 1834 - Edgar Allan Poe, op de verdeling Maar ik herinner me-aah! hoe moet ik het vergeet? Vermelding van sympathie. Vermelding van de mond wordt wijd geopend. Tandartsen zou altijd instrueren, zeg aah! Om begrip te uiten. Aah. Nu begrijp ik het.


Anagrammen:

AHA, a-ha, ha


Referentie:

aah

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding aah. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke aah vindt u hieronder:

1.aah
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 255 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding aah door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 112 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden