"in staat om een ​​woord te krijgen speld tussen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

in staat om een ​​woord te krijgen speld tussen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Adjectief staat om een ​​woord te krijgen speld tussen (idiomatische, informeel) kunnen deelnemen aan het gesprek; kunnen monoloog van een andere persoon te onderbreken. Als ik in staat om een ​​woord speld tussen te krijgen was geweest, zou ik hem hebben verteld zijn broek in brand stonden.


Referentie:

able to get a word in edgewise

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding in staat om een ​​woord te krijgen speld tussen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 137 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding in staat om een ​​woord te krijgen speld tussen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 628 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden