"wording" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

wording

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

a- ("in de handeling van") + geboren + -ing


Adjectief:

Adjectief wording (niet vergelijkbaar) (voornamelijk Noord-Amerika) Terwijl wordt geboren of geproduceerd. Dit festival is een uitstekende kans om nieuw talent in wording te zien.


Bijwoord:

Bijwoord wording (niet vergelijkbaar) (voornamelijk Noord-Amerika) Dat is in het proces van geboren worden; komen in het bestaan; voordat hij naar de voltooiing. 1988, James McPherson, Battle Cry of Freedom, Oxford 2004, blz. 765: Niet minder dan vijf geplande "opstanden" stierf een-borning.


Referentie:

aborning

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding wording. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 106 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding wording door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 741 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden