"omtrentheid" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

omtrentheid

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

ongeveer + ness


Naamwoord:

omtrentheid (meervoud aboutnesses) De relevantie van een tekst aan zijn lezer. 1982, William Cadbury & Leland A. Poague, Film Kritiek: A Counter Theory, ISBN 0813803527, pagina 19: De ervaring van het bijwonen van hoe een goede film werkt la een kwestie van het begrijpen van de samenstelling en de onuitputtelijke stroom van "aboutnesses," relevancies om de wereld die voortkomen uit de interactie van de kwaliteiten van zingeving dat zo'n web van formulieren en connotaties, een dergelijk ontwerp te wonen. 1996, Brian C. O'Connor, Explorations in indexeren en Abstraheren, ISBN 1563081849, pagina 147: Film critici geven een goed voorbeeld van omtrentheid oordelen. Wanneer sommige critici enthousiast en anderen pan, het is niet omdat ze verschillende fysieke teksten hebben gezien; veeleer alle technische kennis, topische kennis, emoties en overtuigingen van elk kritiek zijn betrokkenheid bij de bouw van een reactie op de fysieke tekst.


Referentie:

aboutness

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding omtrentheid. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke omtrentheid vindt u hieronder:

1.omtrek
2.omtrekkende beweging
3.omtrentheid
4.omtuimelen
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 205 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding omtrentheid door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 782 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden