"access" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

access

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

access


Engels Uitspraak:

ac•cess


Naamwoord:


Etymologie

(Frans) accès, (Latijn) accessus, uit accedere. Zie Accede .


Definitie

1. A komt naar, of in de buurt van aanpak; toelating; toelating; toegankelijkheid; zo, om de toegang tot een prins te winnen. Ik heb af te weren zijn brieven, en Zijn toegang geweigerd tot mij. (Shakespeare)

2. De middelen, plaats of manier waarop een zaak kan worden benaderd; doorgang; zo, de toegang is door een hals van het land. "Alle toegang werd verdrongen." Milton.

3. Toelating tot geslachtsgemeenschap. Tijdens coverture, zal de toegang van de man worden verondersteld, tenzij het tegendeel wordt aangetoond. Blackstone.

4. Verhoog door iets toegevoegd; Bovendien; als, een toegang van het grondgebied. [In deze zin toetreding wordt meer in het algemeen gebruikt.] I, van de invloed van uw uiterlijk, krijgen toegang in elke deugd. Milton.

5. Een begin, aanval, of de pasvorm van de ziekte. De eerste toegang leek op een beroerte. Burnet.

6. Een uitbarsting; een vlaag van passie; een uitbarsting; als, een toegang van woede. [A gallicisme]Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding access. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 84 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding access door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 1443 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden