"toegangsspecificatie" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

toegangsspecificatie

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

toegang modifier


Naamwoord:

toegangsspecificatie (meervoud toegang bestekschrijvers) (software, object-georiënteerde) Een trefwoord toegepast op een variabele, methode, enz. die aangeeft welke andere delen van het programma zijn toegestaan ​​om toegang te krijgen. Voorbeelden van toegang bestekschrijvers in C # zijn interne, private, protected en publiek. Java heeft de toegang bestekschrijvers privé, beschermd, publiek en de standaard specificatie pakket dat niet een trefwoord heeft.


Referentie:

access specifier

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding toegangsspecificatie. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 179 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding toegangsspecificatie door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 1450 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden