"ongeval van geboorte" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ongeval van geboorte

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

ongeval van geboorte (meervoud ongevallen van geboorte) (idiomatische) Een feit, situatie of persoonlijke eigenschap, die gewenst of ongewenst kan zijn, als gevolg van de omstandigheden waarin een persoon geboren was, en dat is dan ook geheel buiten zijn of haar controle. 1899, Charles W. Chesnutt, "Uncle Wellington's Wives" in de vrouw van zijn jeugd en andere verhalen: e zei tegen zichzelf dat hij een zeer goed uitziende man, en een veel hogere sfeer in het leven zou hebben versierd dan die waar het ongeval van geboorte had hem geplaatst. 1910, William MacLeod Raine, Een Texas Ranger, ch. 4: "Je bent geen broer van mij," ze brak in "Bij de meesten is het een ongeval van geboorte Ik verloochenen zal ik geen relatie met u van welke aard ook te hebben..." 1915, Rex Ellingwood Beach, Hart van de Zonsondergang, ch. 9: Een ongeval van geboorte had hem een ​​burger van de Verenigde Staten, zijn vader een ranch die lag ten noorden in plaats van het zuiden van de Rio Grande te hebben bezeten gemaakt.


Referentie:

accident of birth

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ongeval van geboorte. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 167 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ongeval van geboorte door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 1491 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden