"geprezen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

geprezen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

geprezen onvoltooid verleden tijd en voltooid deelwoord van toejuichingen


Adjectief:

Adjectief geprezen (comparative geprezen, overtreffende trap meest geprezen) Sterk geprezen of geprezen, vereerd, zeer gerespecteerd. Ze is een veelgeprezen schrijver, haar boeken zijn bestsellers voordat ze worden gepubliceerd. 2010, John Ferling, John Adams: A Life, pagina 446: Franklin de wetenschapper, uitvinder, en de exponent van spaarzaamheid en hard werken, de belichaming van de inheemse religie van opwaartse mobiliteit, misschien zelfs nog meer geprezen dan in zijn eigen tijd .


Referentie:

acclaimed

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding geprezen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 376 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding geprezen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 1516 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden