"houdend" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

houdend

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

rekening houden met (transitief, verouderde) Om te achten; naar prijs; naar waarde. 1591, William Shakespeare, Sir Arthur Thomas Quiller-Couch editor, The Two Gentlemen of Verona, editie 1921, pagina 17: Valentine. Ik bedoel dat haar schoonheid is prachtig, maar haar gunst oneindig. / Snelheid. Dat komt omdat de ene is geschilderd, en de andere uit al tellen. / Valentine. Hoe geschilderd? en hoe uit te tellen? / Snelheid. Trouwen, meneer, zo geschilderd, om haar eerlijk te maken, dat geen mens graven van haar schoonheid. / Valentine. Hoe esteem'st gij Mij? Ik verantwoording van haar schoonheid. / Snelheid. Je zag haar nooit meer sinds ze werd vervormd? 1863, Rev. Canon Robinson, "Preken en prediking", Macmillan's Magazine, volume VII, pagina 410: Nooit predikte meer verantwoord van dan in de zestiende eeuw.


Referentie:

account of

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding houdend. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 226 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding houdend door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 1623 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden