"geaccrediteerd" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

geaccrediteerd

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

opdracht, vergunning


Werkwoord:

geaccrediteerde onvoltooid verleden tijd en voltooid deelwoord van accrediteren


Adjectief:

Adjectief geaccrediteerd (comparative geaccrediteerde superlative geaccrediteerde) Gezien officiële goedkeuring na die aan bepaalde normen, als een geaccrediteerde universiteit; of ziektevrij vee. 1907, Harold Bindloss, hoofdstuk 31, het stof van Conflict: De opdracht was meer naar Appleby's zien, dan degene die hij had verwacht, en het nodig was, omdat de kleinere handelaren in Cuba en ook in delen van het schiereiland Spanje hebben geen groot vertrouwen in bankiers, en liever een pakje gouden onzas of een zak van peseta om de beste geaccrediteerde controle. Het antwoord moet ons de-Maar halloo! hier zijn de geaccrediteerde vertegenwoordigers van de wet. -Sherlock Holmes in Het teken van de vier.


Referentie:

accredited

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding geaccrediteerd. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 163 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding geaccrediteerd door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 1667 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden