"open officina" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

open officina

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit Latijns Acies ("edge, scherpte").


Naamwoord:

open officina (ontelbaar) (verouderde) De volle aandacht van iemands gezicht, gehoor of andere zintuigen, zoals voorgeschreven in de richting van een bepaald object. 1658: En daarom voorzienigheid heeft gebogen en effende het grote huis van de wereld, met de kleuren van de middelmatigheid, dat wil zeggen, blies en groen, boven en onder de ogen, matig tot beëindiging van de open officina van het oog. - Sir Thomas Browne, De Tuin van Cyrus (. Folio Society 2007, p 204)


Anagrammen:

acise saice


Referentie:

acies

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding open officina. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 151 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding open officina door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 2287 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden