"verworven smaak" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

verworven smaak

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

verworven smaak (meervoud verworven smaak) Een smaak die niet natuurlijk of aangeboren, maar die zich heeft ontwikkeld uit gewoonte of leren. 1939 24 juli "Italië: Home Again," Tijd: Net als veel andere Italiaanse held van de oorlog, had de jonge Dino Grandi wendde zich tot de naoorlogse fascistische beweging om een ​​verworven smaak voor actie voldoen. (Idiomatische) Iets dat wordt gewaardeerd nadat zij aanvankelijk beschouwd als onaantrekkelijk of onaangenaam; een persoon die wordt beschouwd als moeilijk of onaardig is, maar van wie ten minste een aantal zijn gegroeid te keuren. 1978 29 mei Frank Rich, "Cinema: Joyride," Tijd: Aangezien de meeste volwassenen niet delen onlesbare optimisme van deze bestuurder, zelfs zijn beste films hebben de neiging om een ​​verworven smaak zijn. 2006 oktober 30, Phil Elderkin, "Red Auerbach, een off-court legende," Christian Science Monitor (teruggehaald 30 augustus 2009): NBA Hall of Famer Arnold "Red" Auerbach was een verworven smaak voor de meeste mensen die te maken gehad met hem regelmatig. . . zijn ruwe randen steeds een essentieel onderdeel van zijn legendarische succes.


Referentie:

acquired taste

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding verworven smaak. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke verworven smaak vindt u hieronder:

1.ver
2.ver gegaan
3.ver mis
4.ver punt
5.ver uitgerekt
6.ver van
7.ver weg
8.ver zicht
9.ver-over
10.vera
11.verabsoluteren
12.verabsolutering
13.veracht
14.verachte
15.verachtelijk
16.verachten
17.verachtend
18.verachter
19.verachtte
20.veracious
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 200 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding verworven smaak door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 2471 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden