"het verwerven van financiële instelling" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

het verwerven van financiële instelling

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

het verwerven van financiële instelling (meervoud verwerven van financiële instellingen) Een overname van financiële instelling (of "verkrijger") contracten met de bank en de handelaar aan credit card transacties mogelijk te maken. De overnemende partij deposito de creditcard totalen en domiciliëringen de verwerking van vergoedingen aan het einde van de maand van de rekeningen van de handelaren '. Afgekort: AFI.


Referentie:

acquiring financial institution

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding het verwerven van financiële instelling. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 136 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding het verwerven van financiële instelling door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 2475 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2017 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden