"over de hele linie" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

over de hele linie

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Ontstond bij paardenraces waar een "over de hele linie" inzet was een die eerste overdekte, tweede en derde op de weddenschappen "board."


Adjectief:

Adjectief over de hele linie (idiomatische) met betrekking tot alle categorieën of dingen 1949, United States Congress Commissie Postkantoor en Ambtenarenzaken, Hoorzittingen: in het voordeel van een salarisverhoging 1983 dwars door-de-board, A. Premchard, Overheid Budgettering en uitgaven : Theorie en praktijk: Een veelgebruikte techniek (die bekend staan ​​als noodrem of vlees bijl budgettering) gebruikt door overheden is over de hele linie; 1998, Shahid Javed Burki, Guillermo Perry, Voorbij de Washington Consensus: Instellingen Matter: Chili biedt het beste voorbeeld van een land dat met succes heeft hervormd de kern van het openbaar bestuur over de hele linie van de regio. een race-inzet waar men weddenschappen die dezelfde concurrent zal plaatsen in het eerste, tweede en derde


Referentie:

across the board

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding over de hele linie. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 235 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding over de hele linie door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 2670 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden