"wet van het Congres" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

wet van het Congres

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van de letterlijke zin van handelen ("wetgeving") uitgevaardigd door het Amerikaanse Congres


Naamwoord:

wet van het Congres (meervoud handelingen van het Congres) (idiomatische, VS, vooral spreektaal) De vergunning die is zeer moeilijk te krijgen, vooral in een tijdig. Is het een daad van het Congres te nemen om er maar een stopbord op een hoek te krijgen? 2000, Nevada Barr, Liberty Vallen, pagina 79: Moet Frederick stok rond - en blijkbaar zou het een daad van het Congres te nemen om hem eruit te komen van de ICU - hij zou kunnen nemen, waar Molly brutaal had opgehouden. 2003, E. Lynn Harris, A Love of My Own, pagina 54: Omdat het leek alsof het krijgen van een glas wijn zou gaan om een ​​daad van het Congres nodig, ik snel over eens. 2008, Bill White; Robert GANDT, Intrepid: De epische verhaal van Amerika's meest legendarische Oorlogsschip, pagina 273: Een ander probleem was bureaucratisch: de overdracht van het schip nodig is, letterlijk, een daad van het Congres. Het was een pijnlijke proces dat grond langs voor zesentwintig maanden, door de eigendomsrechten van de drie secretarissen van de marine, de twee presidenten, en twee burgemeesters van New York.


Referentie:

act of Congress

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding wet van het Congres. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 155 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding wet van het Congres door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 2705 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden